Een nieuw avontuur!

ESCAPE EXCLUSION is een internationaal project rond het ontwikkelen van inclusieve escapegames voor het onderwijs. Het is een langlopend internationaal samenwerkingsverband tussen 4 landen (Spanje, Italië, Nederland en Letland) met hulp van het Erasmus+ fonds, het Europese subsidieprogramma voor onderwijs en jeugdwerk.  

We leven in de 21e eeuw, waarin opvoeders elke dag voor nieuwe uitdagingen staan:  informatie is binnen handbereik en we zijn meer dan ooit met elkaar verbonden via het WWW.  In dit project sluiten we aan bij een groep die al twee eerdere projecten heeft gedaan rond het thema ‘Creative Learning Environments’.

In het Escape Exclusion project zullen we ons richten op sociale inclusie en zullen we op zoek gaan naar creatieve tools om eenvoudige en creatieve leermiddelen te ontwikkelen voor zowel opvoeders als leerlingen. Het hoofddoel is om iets te ontwikkelen dat gemakkelijk te gebruiken is en avontuurlijk om aan deel te nemen.

We maken -met de andere partners samen-
– 7 Inclusieve Educatieve Escapegames
– Een Starter Kit voor het zelf maken van inclusieve escapegames
– Een evenement om onze ervaringen en de opbrengsten te delen. 

 

—————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————–

This project is being cofunded with support from the European Commission through the “Erasmus+” programme. This website reflects the views only of the author, and the Commission cannot be held responsible for any use which may be made of the information contained therein.